7 skvělých výhod BabyBjörn lehátek

21.06.2022

Přemýšlíte, zda se vyplatí pořídit dětské houpátko ? Právě známá BabyBjörn Bouncers jsou často označována za záchranu života. Nabízejí útulné místo, kde může Vaše dítko odpočívat nebo si hrát, zatímco Vy máte možnost se osprchovat, sníst svačinu, uklízet či pracovat. Přečtěte si více o tom, proč je dětské houpátko tak dobré a jak Vám může zjednodušit každodenní život.

1. Šťastné dítě, šťastní rodiče

Dětské hooupátko umožňuje dítku hrát si nebo odpočívat , zatímco vy máte možnost se osprchovat, vyložit myčku nebo připravit jídlo.

2. Lehce přenosné

Jedním ze skvělých benefitů je, že jsou houpátka lehká a ve složeném stavu zabírají opravdu málo místa, takže je lze snadno přenášet doma i brát s sebou. Pokud se chystáte na cesty není problém. 

3. Ergonomický design

Důležitým faktorem při navrhování houpátek bylo, abyste se i Vy cítili bezpečně, když Váš drobeček sedí v jednom z BabyBjörn Bouncers . Proto byla všechna vyvinuta v úzké spolupráci s lékařskými odborníky, kteří doporučili a zrealizovali ergonomický design, který poskytuje optimální oporu pro záda, krk a hlavu malého děťátka. Přiléhavé látkové sedátko rovnoměrně rozkládá váhu dítěte a nabízí tři různé polohy, což znamená, že jej můžete nastavovat podle toho, jak je zrovna dítko velké.

4. Dlouhá doba používání

Lze je používat od novorozence až do věku 2 let. V prvních měsících (do 9 kg) je lze používat jako dětské houpadlo. Když vaše dítě váží více než 9 kg a dokáže samo sedět, jednoduše přeměňte dětské křesílko na pohodlnou dětskou židličku otočením látkového sedátka. 

5. Uklidňuje a stimuluje

Potřebujete pomoci uklidnit své neklidné dítko? Houpací křesílko by mohlo být řešením, které hledáte. Jemné houpání má obvykle na malé děti uklidňující účinek a také stimuluje rovnováhu a motorické dovednosti dítěte.

6. Minimalistický a stylový design

Vyberte si mezi vzdušnou síťovinou, prošívanou bavlnou, superměkkým 3D Jersey nebo příjemnou směsí bavlny a žerzeje v řadě krásných barev a vzorů. Všechny použité látky jsou samozřejmě šetrné k pokožce dětí a bezpečné na ochutnání. (Oeko-Tex Standard 100, třída 1 pro kojenecké výrobky). Najděte si svůj oblíbený Bouncer zde.

7. Snadno se čistí

Všechny látkové sedačky lze prát v pračce a snadno je vyjmout. 

Vyberte si a vyzkoušejte opravdové kouzlo těchto houpátek i Vy.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě