Bazénky pro nejmenší

14.07.2022

Co k létu a prázdninám rozhodně patří? No přeci vodní radovánky a koupání v bazénu! Přemýšlíte o tom, že svým dětem dopřejete požitek z koupání a prázdniny plné zábavy? Vyberte u nás dětský nafukovací bazének, kterým rozhodně uděláte obrovskou radost.

Výhody nafukovacích dětských bazénů

Nejlevnější variantou bazénů jsou bezesporu nafukovací bazény. Jejich výhodou je cena, snadná manipulace, prostorová nenáročnost a údržba. Pro děti všech věkových kategorií je to ta nejvhodnější varianta domácího venkovního koupání. Stačí vybrat správnou velikost a tvar dětského bazénu. Nafukovací bazének lehce nafouknete kompresorem nebo klasicky pomocí plic. Lze ho umístit přímo na trávník, balkón i verandu.

Vodu v malém bazénku pro děti můžete klidně každý den vyměnit, pokud je voda studená jednoduše dolijete teplou a nebo naopak. Není nutná péče o bazénovou vodu v podobě speciálních přípravků. A už vůbec není nutné pořizovat ani filtraci.

Jak vybrat dětský bazének

U nás si můžete vybrat z řady velikostí i různých provedení. Design dětských bazénů je přizpůsoben  malým plavcům a často bývá pestrobarevný či s oblíbenými kreslenými postavičkami a dětskými motivy. Nemusíte zůstat u klasiky a pořizovat pouze kruhového tvaru, radost při koupání bude dvojnásobná, pokud bude mít bazén například tvar loďky. 

Na co si dát pozor? 

Dávejte pozor na to, aby v bazénku nebylo příliš vody a kontrolovat byste také měli teplotu vody uvnitř bazénku. Je sice teplý den ale nechat děťátko v chladné vodě celé dopoledne rozhodně není dobrý nápad. Dbejte také na to, aby se dovnitř nedostaly žádné ostré předměty. Mohly by ublížit Vašem děťátku a také protrhnout strany bazénku.

Ačkoliv jsou nafukovací bazény vhodné i pro ty nejmenší děti, nikdy je nenechávejte ve vodě samotné bez dozoru!