Čím vybavit kočárek na jaře ?

22.03.2023

První jarní den je za námi ! Inspirujte se našimi jarními tipy, čím oživit kočárek pro miminko s přicházejícím teplejším obdobím. V naší široké nabídce můžete sladit novou výbavičku pro maminku i miminko na každodenní jízdy kočárkem. Nabízíme kvalitní značky, které se vyznačují především praktičností a nádherným designem.

 "Must have" doplňkem ke kočárku je podložka do kočárku. A to hned z několika praktických důvodů:

  • Podložku využijete už v hluboké korbičce, kde vytvoří příjemné a útulné prostředí i pro novorozence. Díky ergonomickému polštářku bude miminko v kočárku ve správné poloze a nebude se nekontrolovatelně posouvat po celé korbičce. 
  • Oboustranná vlastnost podložky je dalším plusem, každá strana má jinou strukturu. Samy si vyberete na jaké období vám bude vyhovovat určitá strana. V případě ušpinění jí jednoduše otočíte a i v průběhu výletu se nemusíte obávat špinavého vzhledu.
  • Podložka do kočárku je snadno pratelná nebo ji stačí očistit vlhčeným ubrouskem a vyklepat. Tím zvyšujete úroveň hygieny v kočárku. Podložka zachytí drobky, písek, pot, většinu tekutin a ochrání i váš kočárek.
  • Díky podložce v kočárku se zmírňují otřesy při jízdě a jízda pro vaše děťátko je celkově pohodlnější.
  • I starší kočárek oživíte krásnou a designovou podložkou.

Bez pochyby dalším důležitým prvkem jarní výbavičky je jarní fusáček neboli zavinovačkaUniverzální fusaky jsou vhodné do kočárků, autosedaček i pro každodenní použití. Díky použitým materiálům zajišťují optimální teplotu pro Vaše dítko během dne. Prodyšný materiál a krásný design zajistí pro miminka to nejlepší prostředí v kočárku.

Deky do kočárku jsou jednou z nezaměnitelných součástí každé výbavy do kočárků. V naší nabídce máme nejrůznější typy dětských dek, které se nám, jako rodičům osvědčily nejvíce. Můžete si vybrat bambusovou nebo merino vlněnou deku Lullalove. Nádherně hebké deky Bjällra of Sweden či Elodie Details, které zahřejí kdekoli je zrovna potřeba, jsou též ideální celoroční dekou do kočárku. Všechny deky u nás najdete v široké barevné škále.