Dětské postýlky Royal Sleep - kvalita a bezpečnost

25.04.2023

Postýlky Royal Sleep jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva a mají pevnou a odolnou konstrukci. Díky tomu jsou trvanlivé a odolají nárazům a otřesům. Navíc boční stěnu lze snadno odstranit a vznikne z ní pohodlná pohovka s ochrannou zábranou. Tento faktor umožňuje, aby se postýlka přizpůsobila Vašim potřebám a rostoucím potřebám Vašeho dítěte.

Jedním z nejdůležitějších faktorů pro bezpečnost postýlky jsou certifikáty kvality. Postýlky Royal Sleep jsou jako jediné v ČR certifikovány Technickým zkušebním ústavem (TZÚ) a splňují normu ČSN EN 716-1+AC:2020. To znamená, že prošly pečlivými testy, které dokazují, že splňují všechny bezpečnostní standardy pro dětské postýlky. Tento fakt Vám poskytuje klid a jistotu, že Vaše dítě spí v postýlce, která je bezpečná a kvalitní.

Technický zkušební ústav v Brně je místo, kde se certifikují výrobky pro splnění evropských norem. Rostoucí postýlky prošly procesem ověření kvality zpracování, pevnosti a absence škodlivých prvků. Získaly certifikát, který potvrzuje vše zmíněné. Bytelné zpracování postýlek a použití kvalitních nezávadných barev slovinské světoznámé firmy nám zaručilo bezproblémovou certifikaci.

A co se například zkouší? Pevnost konstrukce postýlky, pevnost šprušlí a jejich vzdálenost mezi sebou, aby nedošlo k zaklínění hlavičky dítěte, pevnost dna se simulací skákajícího dítka, dále nezávadnost použitých barev - jak základní, tak povrchové a mnoho dalšího.