Fusaky / zavinovačky do autosedačky, které Vám nesmí chybět

04.02.2023

Dětské fusaky do autosedačky s otvory na bezpečnostní pásy jsou perfektní produkty pro všechny rodiče, pro které je bezpečnost největší prioritou a zároveň chtějí, aby jejich miminko bylo v teple i na cestách. 

Deka / zavinovačka / fusak do autosedačky poskytne Vašemu miminku dokonalé pohodlí a teplíčko v autě, ale i na procházkách, každodenních pochůzkách nebo třeba v obchodě.

 Zavinovačka se bezpečně vsadí do autosedačky a miminku nespadne ani když bude kopat nožičkami. Deka skvěle drží na svém místě a nemusíte se bát, že se v průběhu jízdy miminko odkope. Deka do autosedačky je zkrátka nepostradatelný pomocník na cestách s miminkem.

Jak používat fusak do autosedačky ? 

Vložte fusak do autosedačky a protáhněte bezpečnostní pásy. Když jdete s miminkem ven - utáhněte elastické šňůrky na kapuci a spodní část fusaku připevněte patentkami, aby se miminko během jízdy neodkopalo. Poté stačí miminko zakrýt bočními stranami dečky a připevnit suchým zipem. Ve chvíli, kdy budete mít miminko v autě, kde se zatopí nebo budete ve vytopené místnosti, stačí boční strany fusaku opět rozepnout a máte jistotu, že se miminko nepřehřeje a nebude zpocené.

Deka je vhodná pro 3 i 5 bodové bezpečnostní pásy. Univerzální velikost fusaku umožní jeho použití v jakékoli autosedačce. Vhodná od narození.

Doporučujeme kombinovat s dalšími produkty značky Sleepee.

Materiál: 

Vnitřní strana: 100% bavlna nejvyšší kvality

Vnější strana: umělý samet (velur) - 80% bavlna a 20% polyester

Oba materiály byly důkladně testovány a jsou vhodné pro děti od narození. Materiál se pyšní certifikací Oeko-Tex Standard 100 1. třídy.

Výplň: antialergenní silikonová výplň

Vybírejte z naší široké nabídky trendy motivů přímo zde