Hravé léto s Elodie

17.05.2022

Představujeme Vám Poolside Playtime - barevnou kolekci ideální pro zábavné léto strávené u bazénu. Letní kolekce je inspirovaná zářivými odstíny a letními vzory. Pojďme se na ni podívat .

Nezbytnost pro hraní u bazénu je samozřejmě něco, čím se můžete osušit. Krásné ručníky s kapucí jsou již dlouho základním vybavením na pláži a do koupele a nyní jsme pro Vás připravili několik nových roztomilých maličkostí. Produkty, které odpovídají náladě párty u bazénu - zábavné, energické a připravené na všechno.

Tuto sezónu přibyly k nabídce nové, vysoce kvalitní a super savé župany a pončo do koupele, vyrobené z bavlněného froté, které vaše batole během chvilky uschne.

Běhání na slunci je vždy zábavné, ale ochrana před těmito ostrými paprsky je nutností, zvláště v prvních dnech léta. Doporučujeme vždy používat SPF alespoň UV50, ale při neustálém ponořování do vody může být těžké udržet krok s opětovnou aplikací.

Používejte sluneční klobouk pro fyzickou ochranu před sluncem po celý den, abyste chránili hlavu, obličej a krk. Není potřeba sundávat klobouk při koupání, mokrý klobouk proti slunci je jen příjemný způsob, jak udržet hlavu chladnou. Jen dávejte pozor na stahovací kroužky, aby se o něco nezachytily.

Máme širokou škálu slunečních klobouků, vhodných pro různé věkové kategorie a samozřejmě různé styly. Hledáte extra měkký klobouk zakrývající krk ? Máme pro vaše nejmenší vše co potřebujete!

Není žádná novinka, že značka Elodie nabízí dokonalé bryndáky ! V naší nabídce pro Vás máme bryndáčky s krásnými vzory, výplněmi, křídly, ušima a dalšími hezkými nebo hravými prvky, všechny s jejich jedinečnými malými designovými detaily. Ale kromě toho, že vypadají výjimečně roztomile, hravá řada bryndáků má široký střih zakrývající ramena i hruď a také velkou přední kapsu, do které se zachytí jakákoliv tající se zmrzlina.


Vyrobeny jsou z voděodolného materiálu, stačí jej po použití rychle opláchnout nebo otřít a během několika minut uschnou. Připraveno k opětovnému použití, takže je zcela vhodné ponořit se do bazénu. Díky měkkému a flexibilnímu materiálu se dá tak snadno složit do malé velikosti a vzít si ho s sebou ve svém batohu na jakoukoli párty u bazénu nebo na plážový den.

V letní kolekci naleznete také letní dečky, klipy na dudlíky i dudlíky samotné

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě