Inspirace na Vánoce - darujte hračku

01.12.2021

Chcete na Vánoce vykouzlit svým andílkům úsměv na tváři? Darujte jim pod stromeček hračku, ze které budou mít nepopsatelnou radost. Ježíšek by měl nakupovat dárky včas a s rozvahou. Nevíte si ale rady co pořídit? 

Máme tu pro Vás ispiraci, díky které bude nakupování dárků pro malé jednodušší. 

Při vybírání dárků je důležité řidit se věkem dítěte. Nejmenší děti ohromíte světélky, hračkami které jsou barevné, chrastí nebo se jakýmkoliv způsobem hýbou. U starších už můžete zabrousit mezi složitější skládačky, odrážedla, kreativní hry nebo hry na profese

Každá maminka / tatínek, kteří tráví svůj čas se svým drobečkem vědí, jaké zájmy má a co ho baví. Tím se Vám tedy ulehčí práce a můžete hledat pouze ve vybraných kategoriích. 

TOP DÁRKY PRO LETOŠNÍ VÁNOCE

Autodráhy a vláčkodráhy 

Skvělým dárkem jsou jednoznačně auto / vláčkodráhy. Je to něco speciálního. Malí kluci si takové dárky pamatují až do dospělosti. Díky autodráhám se děti učí orientovat v prostoru. 

Velkou autodráhu můžete společně během svátků sestavit a začít velké závody. Je vždy potřeba výběr přizpůsobit k věku dítěte. Komplikovanější trasy s elektrickým ovládáním ponechte větším klukům a menším pořiďte pestrobarevné dráhy s velkými auty. 

Máte radši vláčky? Není problém vyměnit auta za lokomotivy. Darujte kvalitní dřevěnou vláčkodráhu. 

Dětské kuchyňky a vybavení 

Chcete pod stromečkem darovat velký dárek? Pokud ano, tak jednoznačně nešlápnete vedle, pokud vyberete dětskou kuchyňku. K tomu hrnce, pánvičky, příbory a kuchyňské pomůcky. Přiveďte děti do nového světa, kde si mohou vařit svoje oblíbená jídla a zvát Vás na odpolední svačinky. 

Plastové kuchyňky jsou levnější ale hrozí větší pravděpodobnost, že se rozbijí. Naopak za dřevěné si budete muset trochu připlatit ale nebudete se bát, že se nějaká část ulomí. 

Tento typ dárku doporučujeme darovat dětem od 3 let.

Stavebnice

Stavebnice jsou opravdovou výzva pro malé stavitele. U kluků letos boduje. Z dílků lze poskládat vozidla, roboty nebo různé garáže.

Stavebnice jsou skvělý dárek pro děti, protože jim přinášejí velké výzvy, často svedou celou rodinu k jednomu stolu a nakonec přijde skvělý pocit z dokončeného díla. A tam vlastně ta zábava teprve začíná.

Elektrická autíčka

Dětská elektrická autíčka jsou jako stvořená pro vánoční dárek. Posaďte jim na kapotu velikou mašli a zaparkujte je pod stromeček. Má to jen jeden háček, až je děti uvidí, možná je všechny ostatní dárky přestanou zajímat. 

Elektrických autíček je navíc nekonečno typů. Vyberte si ze sportovních bouráků, silných SUV a Jeepů. 

Doufáme, že jste s námi dárek vybrali. Stačí už jenom objednat, zabalit a počkat na tu nepopsatelnou radost pod stromečkem.