Kočárek Riko XD BLACK LINE 2022

10.06.2022

Rodiči oblíbená značka RIKO je výrobcem univerzálních a multifunkčních kočárků, který za posledních pár let vystoupal na vrchol světa kočárků. Jedinečné výrobky poznáte podle inovativního a zajímavého designu, vysoce kvalitních materiálů, moderní stylistiky a důkladného zpracování.

Díky několikaletému úsilí má tento výrobce skvělou reputaci u nás i v zahraničí. Zaručují se, že produkty poskytují pohodlí a bezpečnost pro děti , snadné ovládání a pohodlné technické řešení pro spokojenost rodičů. 

Pro rok 2022 představila značka RIKO nádherný kočárek XD BLACK LINE , a to hned v pěti barevných variantách. 

CHARAKTERISTIKA

  • Multifunkční kočárek je vhodný do města i lehkého terénu
  • Pro výrobu je zvolena kvalitní textilie a EKO kůže
  • Bezúdržbová, gumová kola a pětibodové bezpečnostní pásy
  • Možnost umístění sportovní korbičky po i proti směru jízdy
  • Výškově nastavitelná rukojeť.


Nový model Riko XD je vzhledově naprosto unikátním kočárkem,  který je navíc doplněn o spoustu užitečných funkcí, které usnadní každodenní manipulaci a zpříjemní každou procházku. Jedním z hlavních bonusů je bezpochyby možnost nastavení výšky upevnění hluboké korbičky i sporťáku, za kterou získal cenu IF DESIGN AWARD.


Vnější část je vyrobena z lesklého černého materiálu kombinovaného s matem eko-kůže. Vnitřek korbičky je polstrovaný bavlněným saténem a má matraci plněnou kokosovým vláknem. Stříška má regulaci a velký ventilační panel. Dodatečné větrání systém je také na dně korbičky. 

Součástí balení je: hluboká korba, sportovní korba, gumová kola a rám, nánožník pro obě korby, přebalovací taška, moskytiéra, pláštěnka, adaptéry a pro kombinaci 3v1 i autosedačka.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě