Šetrná kosmetika Baby Linteo pro nejmenší

29.03.2022

Bezpochyby jednou z prvních věcí, kterou maminky řeší před porodem je, jaká kosmetika bude pro jejich miminko tou nejlepší, nejvhodnější a nejšetrnější. Díky neustálému nárůstu dětí s atopickým ekzémem či přecitlivělostí na určité látky muselo mnoho výrobců a prodejců vzít ohled na složení a kvalitu kosmetiky, která slouží právě k péči o naše nejmenší drobečky.

Kosmetika Linteo Baby byla vytvořena s láskou pro všechny starostlivé maminky a jejich miminka. Záleží na tom, aby Vaše dítko bylo spokojené a šťastné. Celá dětská kosmetika Linteo Baby se vyrábí u nás v České republice.

LinteoBaby&Příroda

Neobsahuje žádné syntetické PEG emulgátory, parabeny, minerální oleje, barviva ani aromatické nebo éterické oleje, které mohou vést k alergické reakci. Přírodní kosmetika Linteo Baby je vhodná pro všechny miminka již od narození.

Všeobecně platí, že dětská pokožka je citlivá a potřebuje kvalitní péči. Například na mytí miminka můžete použít mycí mléko Linteo Baby na tělo a vlásky, které obsahuje BIO extrakt z měsíčku lékařského a další přírodní složky jako jsou přírodní tenzidy z kokosového oleje, třtinového cukru, které udržují pokožku hydratovanou nebo přírodní silice z mateřídoušky, jež miminko před spánkem zklidní a uvolní.

Po koupeli a důkladném vysušení "faldíčků" a záhybů doporučujeme jemnou uklidňující masáž například dětským tělovým mlékem Linteo Baby nebo dětským olejem po koupeli Linteo Baby. BIO a přírodní složky jako například extrakt BIO měsíčku lékařského, přírodní olej z jader meruněk a mandlí miminkovskou pokožku vyživí do hloubky a chrání ji před vnějšími vlivy. 

V případě volby krému na zadeček, proti opruzeninám Linteo přináší variaci oxidu zinečnatého a BIO měsíčků lékařského. S ním bude o zadeček Vašeho miminka dobře postaráno.

Pořídíte u nás ...

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě