Monitor dechu jako nenahraditelný pomocník

15.03.2022

Monitory dechu se na trhu začaly objevovat, protože samotný dech se bez vnitřního čipu či sondy změřit nedá. Průlomem se stal monitoring pohybu hrudníku přes matraci, který zachránil život nejednomu miminku!

Proč je dobré monitor pořídit? Jestliže zaznamená život ohrožující zpomalení, nepravidelnosti, zástavy či apnoické pauzy, spustí zvukový a optický alarm. Dokáže tak včas přivolat pomoc a tím ochrání život dítěte.

Angelcare je společnost, která se věnuje výrobě monitorů pohybu dechu, dětských chůviček, kamer i dalších (lehátka do vany, koše na plenky...) produktů pro nejmenší. Čím jsou monitory Angelcare odlišné? Chybí jim kabel, ale nejedná se o žádný problém - Angelcare typy AC027, AC127, AC327 i AC527 mají monitorovací jednotku pod matrací kompletně bezdrátovou. Tuto inovaci můžeme jedině ocenit a pochválit, protože díky absenci kabelu nehrozí uškrcení děťátka. 

Další inovací monitorů pohybu dechu Angelcare je minimalistická velikost. Senzor pohybu (destička) je o 40 % menší než jakákoli jiná - a přitom je, díky extra citlivým pružinkám, nejcitlivější monitorovací jednotkou na trhu. V případě, že máte pro svého drobečka vyšší matraci než je běžné nemusíte se obávat, že by senzor nefungoval jak má, díky precizní technologii můžete citlivost regulovat.

Jednotku monitorů dechu pro rodiče Angelcare si můžete po bytě či domě nosit s sebou

Tzv. rodičovská jednotka i nejzákladnějších verzí AC027 či AC127  položená na nábytku navíc vypadá jako designový doplněk. Verze s kamerou AC327 a AC527 ji zase mají zabudovanou do lehce přenosného LCD dotykového monitoru s výborným nočním viděním a integrovaným přenosem zvuku.

Jednoduchá, malá čtvercová kamera umí zabrat i dvě postýlky současně, pokud se například v případě dvojčátek nainstaluje výše na stěnu.

Oceněné monitory byly Americkou Mom's Choice Awards, iF Design Award, shortlist Mother&Baby Award 2020 či dlouhodobě vysokým hodnocením na platformách jako Amazon, zdůrazňujícím především dlouhodobou využitelnost monitorů a chůviček, stejně tak jejich spolehlivost i díky nastavitelné citlivosti.

Monitory pohybu dechu

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě