Oblíbená Sophie la girafe

29.06.2022

Sophie la girafe je ideální PRVNÍ hračkou dítěte, stimulující KAŽDÝ jeho smysl již od 3 měsíce věku.

ZRAK

SLUCH

Ve věku 3 měsíců má dítě ještě omezený zrak a dokáže rozeznat pouze vysoké kontrasty.

Tmavé a kontrastní skvrny po celém těle Sophie la girafe, které přitahují pozornost, poskytují zrakovou stimulaci a brzy se pro dítě stanou známým a uklidňujícím objektem.

Pískátko Sophie la girafe dítě zabaví a stimuluje jeho sluch. Nejprve mu zábavný zvuk, který vydává, když ji zmáčkne, pomáhá stimulovat sluch a později mu pomáhá pochopit souvislost mezi příčinou a následkem.

ČICH

CHUŤ

Díky jedinečné vůni přírodního kaučuku ze stromu Hevea je Sophie la girafe velmi zvláštní a Vaše dítě ji snadno identifikuje mezi ostatními hračkami.

Je vyrobena ze 100% přírodního kaučuku a potravinářských barev a je zcela bezpečná pro žvýkání. Sophie la girafe připomíná dudlík láhve na krmení. Díky své měkké struktuře a mnoha žvýkacím částem (uši, rohy, nohy) je ideální pro uklidnění bolavých dásní dítěte při prořezávání zoubků.

MOTORIKA

HMAT

Díky svému tvaru a velikosti 18 cm je Sophie la girafe ideální pro malé dětské ručičky. Je velmi lehká a její dlouhé nohy a krk usnadňují dítěti uchopení, a to i od nejútlejšího věku.

Hmat je prvním prostředkem, kterým dítě komunikuje s okolním světem. Měkký dotek Sophie la girafe, podobný pokožce matky, stimuluje fyziologické a emocionální reakce, které dítě uklidňují a podporují jeho zdravý růst a pohodu.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě