Pěnové herní sady MeowBaby

08.02.2023

Dětské domácí hřiště ? S našimi sadami bez problému. 

Rodiče batolat i trochu větších dětí moc dobře vědí, kolik energie v jejich dětech dřímá. Zatímco v jarní a letní sezóně lze přebytečnou energii využít venku, na podzim a v zimě může nastat problém. Procházky v podzimních a zimních dnech v parku se samozřejmě doporučují, ale jejich délka je mnohem kratší než v teplejších dnech. 

Nedostatek přiměřené dávky pohybu negativně ovlivňuje nejen pohodu těch nejmenších, ale především jejich fyzický a duševní vývoj. Perfektním řešením v takové situaci je vytvoření domácího hřiště. Pomoci mohou nejen dřevěné prvky, ale také pěnové bloky

Mají spoustu výhod, jsou bezpečné, ale hlavně - dají se využít mnoha způsoby. 

Děti rády tráví čas hrou. Pohybová aktivita a různé náměty na každodenní využití energie mají nejen pozitivní vliv na fyzický vývoj batolete, ale také napomáhají rozvoji pohybové koordinace, stimulaci nervového systému a co je důležité, stimulují fantazii. Nejlepším řešením je samozřejmě zajistit outdoorové aktivity, ale ne vždy je počasí příznivé k tomu, abyste se vydali ven. Domácí hřiště je navíc skvělým východiskem i v době nemocí a jak známo, na podzim a v zimě o ně není nouze. Investicí do pěnových stavebních bloků můžete vytvořit jedinečné místo, které potěší estetikou, bezpečností a zároveň poskytne spoustu příležitostí ke hře.

Postavit si domácí hřiště pomocí pěnové herní sestavy není nic složitého. Vše, co musíte udělat, je strávit nějaký čas, analyzovat dostupný prostor a použít svou představivost. Správný výběr prvků nejen doplní výzdobu dětského pokoje, ale také poskytne zábavu pro každý den, čímž eliminuje problém "nudy", známý mnoha rodičům. Stojí za to připomenout, že pěnové bloky jsou ideálním řešením jak pro batolata, tak pro větší děti - stačí je jen správně používat.

Jak si doma vyrobit dětské hřiště

V první řadě stojí za to si projekt dobře promyslet. Je třeba mít na paměti, že batolata neustále hledají nové zážitky - hrát si každý den se stejnými prvky je může rychle omrzet. A co víc, párleté děti touží poznávat svět a své okolí. To znamená, že potřebují nejen kontakt s ostatními, ale také touží lézt a zkoušet nové možnosti. Z tohoto důvodu je pěnové hřiště dobrým řešením. Batole si může procvičovat své dovednosti a získávat nové a zároveň může být rodič v klidu, protože si může být jistý, že si jeho dítě hraje v bezpečných podmínkách.

Pěnové stavební bloky jsou základem pro vytvoření domácího hřiště. Dobrým řešením je obohatit je o suchý pěnový bazén, naplněný obrovským množstvím kuliček. V této kombinaci může batole nejen překonat překážkovou dráhu, ale také se skvěle zabavit v bazénu - potápět se, skákat, házet míčky a mnoho dalšího.

V nabídce naší jsou hotové pěnové hrací sestavy v mnoha různých barvách a kombinacích. Díky tomu si je každý rodič snadno přizpůsobí svým možnostem, ale také potřebám a věku dítěte. V závislosti na velikosti pokoje může rodič investovat do několika prvků nebo zajímavě zkombinovat i několik větších sestav, které poskytují neomezené možnosti zábavy.

Vyberte si svoji sadu, se kterou zažijete spoustu zábavy: