Připravte se na léto s Little Dutch

04.05.2023

Léto, prázdniny i dovolená u vody se blíží každým dnem rychleji. A proto je nejvyšší čas si připravit letní MUST HAVE kousky. Značka Little Dutch přináší naprosté novinky pro letní sezónu 2023 a my vám je nyní představíme. 

Plavky LD jsou vyrobené z  UV ochranné tkaniny s krásným potiskem. Chrání vaše dítko před sluncem při koupání u moře i doma na zahradě. Ať už vaše děti milují skákání ve vlnách, koupání v bazénu nebo si rády staví hrady z písku, v těchto plavkách si mohou bezstarostně užívat celý den. 

Dbejte na ochranu očí vašich andílků za každé situace. Kvalitní dětské sluneční brýle s filtrem UV 400 poskytují citlivým dětským očím 100% ochranu před škodlivým zářením. Brýle v jednoduchém minimalistickém designu jsou skvělým doplňkem na procházky, na výlety i na hraní u vody. Čočky brýlí obsahují sluneční filtr kategorie 3 (propustnost světla 8 – 18%) – tmavý filtr vhodný pro intenzivní sluneční záření. 

Nafukovací příslušenství hravě sbalíte na dovolenou i na zahradu ke kamarádce. Originální hrací podložka s vodotryskem, který vytvoříte jednoduše připojením na zahradní hadici s pomocí přiložené spojky.  Děti si budou užívat běhání přes stříkající vodotrysk i hraní si s vodou na podložce, která funguje jako mělký bazének. Nafukovací člun do vody s krásným potiskem motivů ze života na moři. Člun snadno nafouknete a když jej zrovna nepoužíváte, snadno jej vypustíte a složíte do kompaktního tvaru. 

Sada na písek s krásným potiskem motivů ze života na moři se bude dětem hodit doma na zahradě i u moře na pláži. Sadu tvoří kyblík, konvička, hrabičky, lopatka a sítko v kvalitním provedení z pevného plastu.