Proč pořídit vložku do kočárku?

08.02.2022

Vložka do kočárku, mnoho rodičů se ptá, zda je taková vložka vůbec potřebné a k čemu je. 

V tomto příspěvku se pokusíme na tyto otázky odpovědět a pomoci Vám rozhodnout se nad koupí.

Samotná vložka do kočárku není pouhou ozdobou, ale i ochranou. Díky šetrným materiálům chrání jemnou dětskou pokožku od polyesterového čalounění kočárku. Mnoho dětí nerado poklidně sedí v kočárku, právě z toho důvodu, že je sedadlo vyrobeno z nepříjemné a umělého čalounění nebo chybějícímu odpružení.

Vložky do kočárku tento problém eliminují. Zlepšují komfort cestování díky měkké a elastické netkané textilii. V naší nabídce najdete vložky do kočárku vyplněné měkkou netkanou textilií, nikoliv molitanem, který žloutne. Speciálně rouno vložek MamoTato nesaje vodu a velmi rychle schne.

Vložky lze používat oboustranně. Mohou barevně ladit až se dvěma různými kočárky. Z jedné strany jemný sametový materiál a z druhé vysoce kvalitní bavlna. Drobky ze svačin nebo rozlitý džus jsou prokletí každého rodiče. Vložka také pomáhá chránit vozík a udržovat jej v čistotě. Je mnohem jednodušší vložku vyjmout, vytřást nebo vyprat než čalounění kočárku.

Přesvědčili jsme Vás, že mít takovou vložku do kočárku je dobrá investice a nezbytná vychytávka do kočárku? Rozhodně to usnadní život jak rodičům, tak dětem.

Za zvážení stojí nejen pěkný vzhled, ale také kvalita a dlouhodobé používání.

Do vložek pasují i ​​protinárazové motýlkové polštářky, se kterými bude cesta v kočárku ještě pohodlnější a klidný spánek díky tlumení nárazů. Motýlkové polštářky naleznete také v nabídce našeho e-shopu.

Nádherné vzory nabízejí i vložky BabyStepsDvojitá výplň rozpěrky je ze síťoviny, která zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a tlumení

Paměťová pěnová vložka Memory Petite&Mars do sportovního kočárku je navržená tak, aby absorbovala otřesy během jízdy na nerovném terénu. Hustá paměťová pěna zajišťuje maximální podporu a pohodlí. 


Nemáte ještě sportovní kočárek?  I těch nabízíme rozmanitou nabídku, stačí si pouze vybrat.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě