Proč usínáčci MOONIE ?

15.08.2022

BEZPEČNÝ PŘÍRODNÍ ŠUM

Zvuky šumících hraček MOONIE jsou nepočítačově generované. Jedná se o skutečné nahrávky přirozeného růžového šumu. Zvuk tlukotu srdce je skutečnou nahrávkou šumění uvnitř maminčina bříška. Umožňuje dítěti uklidnit se a cítit se bezpečně, s již dobře známým zvukem. Mořské vlny, které uslyšíte, jsou z Baltského moře a zvuk horského potoka jsou nahrávky potoka v Tatrách. Uklidňující zvuky MOONIE odfiltrují zvuky z okolí a zajistí dětem klidný a tichý spánek. MOONIE se dodává s modulem s nastavitelnou hlasitostí. takže můžete zvolit vhodnou úroveň hlasitosti, která vyhovuje potřebám Vašeho dítěte. 

MOONIE BROUKAJÍCÍ USÍNÁČEK S NOČNÍ LAMPIČKOU

Každý bzučící kamarád MOONIE je zároveň noční lampičkou, která může svítit 7 různými barvami. Jemné světlo Vám umožní krmit a přebalovat dítě, aniž byste museli zapínat stropní světlo. Když dítě začne plakat, lampička se rozsvítí šuměním, osvětlí a uklidní dítě. 

LED lampička se nezahřívá, je zcela bezpečná. Lampička houkajícího medvídka a zajíčka MOONIE je také skvělá pro starší děti, které mají často noční můry a bojí se tmy. Noční lampičku můžete sami zapnout bez zvuku a nechat ji svítit, po celou noc.

CHYTRÝ DETEKTOR PLÁČE

Šumící medvídek a králíček MOONIE má chytrý detektor pláče, který je určen pro chvíle, kdy se Vaše dítě náhle probudí. Jakmile se Vaše dítě začne vrtět, spustí Chytrý detektor pláče bezpečný, přirozený, růžový zvuk, který Vaše dítě uklidní a zajistí mu návrat do klidného spánku.

MOONIE se vždy po 30 minutách ztlumí a automaticky přejde do tříhodinového pohotovostního režimu. Pláč dítěte spustí poslední zvolené hučení na dalších 30 minut, pak se cyklus opakuje. Inteligentní detektor pláče lze zapnout i přímo bez přehrávání šumu.

POHODLNÉ A EKOLOGICKÉ NABÍJENÍ PŘES USB

Víme, že mít dítě je náročné i bez toho, abyste se museli uprostřed noci budit kvůli výměně baterií. Tento modul má vestavěnou baterii s možností dobíjení přes USB, díky které je MOONIE pohodlná, úsporná a ekologická. MOONIE je jediná broukající hračka, která nevyžaduje nákup baterií. Modul se dodává již nabitý a lze jej používat ihned po vybalení z krabice. Chtěli jsme se ujistit, že hračka je šetrná k životnímu prostředí, stejně jako Vás nemusí nutit neustále kupovat baterie.

Modul MOONIE potřebuje k plnému nabití 3 hodiny. Plně nabitá baterie vydrží až 8 hodin nepřetržitého provozu se zapnutým světlem a zvukem.

VYRÁBĚNO V EVROPĚ

MOONIE není masově vyráběný produkt, protože je pro nás nesmírně důležitý smysl pro detail, a proto jsou naše hračky MOONIE vyráběny v Evropě. Šijí se ve studiu v Polsku, čímž dojde k zajištění, aby každá hračka splňovala nejvyšší úroveň kvalitativních a bezpečnostních norem EU.

Myšlenkou designu MOONIE je jednoduchost a elegance. Věříme, že děti obklopené dobře navrženými věcmi si rozvíjejí smysl pro estetiku a cit pro krásu.

CERTIFIKÁTY A BEZPEČNOST

Všechny výrobky jsou testovány ve švýcarské zkušební laboratoři SGS a splňují požadavky směrnice 2009/48/ES, což potvrzuje, že jsou vhodné pro novorozence. S ohledem na budoucnost naší planety a nových generací společnost Moonie vynakládá velké úsilí na snížení uhlíkové stopy svých výrobků, tedy na řadu ekologických výrobků: MOONIE ORGANIC.

Tyto speciální hračky jsou vyrobeny z certifikované organické bavlny a výplň každé hračky pochází z 

recyklovaných materiálů.


Tím, že se plyšové medvídci vyrábí z certifikované bavlny GOTS:

- výrobky jsou pro novorozence 100% bezpečné, protože bavlna pochází z plodin, na kterých nebyly použity žádné pesticidy ani toxická hnojiva.

- Používají se pouze netoxická barviva.

- Při pěstování organické bavlny se ve srovnání s průmyslovým pěstováním spotřebuje o 50 % méně vody.

- Při pěstování ekologické bavlny se spotřebuje o 50 % méně vody ve srovnání s průmyslovým pěstováním.

- Ekologická bavlna neobsahuje žádné GMO (geneticky modifikované organismy).

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě