Sportovní kočárky Cybex

18.04.2022

Lehký běžec se stylem! Jste milovníkem běhu a chcete běhat i s dítkem? Kočárek AVI byl navržen pro všechny Vaše budoucí běhy s dítětem, je lehký a efektivní pro vynikající běžecký výkon v městských ulicích i listnatých parcích. Jeho krásný a lehký rám je přizpůsobitelný Vašemu vlastnímu vkusu.

Lehký hliníkový rám AVI díky vzduchem plněným pneumatikám zajistí každou jízdu neuvěřitelně hladkou a komfortní. Kočárek je také navržen tak, aby umožňoval plný rozsah pohybu pro Váš krok, takže Vy si můžete užít nejlepší běžecký zážitek.

Během několika sekund lze AVI složit do formátu ultrakompaktní balení pouze jednou rukou. Všechna kola jsou snadno odstranitelná bez použití nářadí pro ultrakompaktní skládanou velikost o rozměrech 89 cm x 58,5 cm x 25 cm. Pro lepší viditelnost a bezpečnost nechybí ani reflexní detaily. Běhejte pouze s dítětem, které je nejméně 9 měsíců staré a je schopné bez pomoci sedět vzpřímeně.

Získejte zcela nový pohled na aktivní život se svým dítětem. ZENO Vám dává svobodu cvičit tak, jak chcete. Multisport 4v1.

ZENO, navržené pro sport umožňuje vzít si s sebou Vaše malé dítko na všechna outdoorová dobrodružství. Ať už jezdíte push-up, běháte bez použití rukou, jezdíte na kole nebo na běžkách, sdílejte s dítětem svůj aktivní životní styl a podejte ten nejlepší výkon.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě