Vybíráme klip na dudlík

19.01.2022

Klipy na dudlíky jsou v současné moderní době nedílnou součástí výbavy téměř každé maminky. Ať už se jedná o jednoduché šňůrky s plastovým klipem a stuhou nebo designové kousky s dřevěnými či silikonovými korálky. Vždy slouží ke stejnému účelu a to k připevnění dudlíku, aby mimču nevypadl z pusinky a cestou jste jej neztratili.

 Žádná maminka nechce během procházky kontrolovat, jestli má dudlík miminko u sebe, nebo ho už stačilo vyhodit z kočárku. Přichytit pomocí kovového klipu můžete k nosítku, na oblečení, k autosedačce, nebo ke zmiňovanému kočárku.

U nás naleznete výběr z mnoho barevných kombinací i vzorů. Od zvířátek, přes srdíčka, hvězdičky až po korálky. 

A jakmile už se zbavíte dudlíku, můžete šňůrku použit k připevnění hračky, darovat ji holčičce pro panenky a nebo schovat jako krásnou památku.

Chcete vidět, které klipy jsou mezi maminkami nejoblíbenější?

Silikonové klipy 

Vyrobeny ze 100% silikonu bez PBA. Oblíbené jsou především díky svému omyvatelnému materiálu.

Dřevěné klipy

Dřevěný materiál je obecně mezi maminkami oblíbený. Tyto klipy jsou ručně vyráběné a vysoce šetrné k dětské pokožce. Čistit doporučujeme vlhkým hadříkem. 

Elodie Details klipy 

Značku Elodie si zamiluje každý. Jejich produkty jsou pečlivě navržené a kvalitně zpracované. Klipy perfektně uchytí dudlík a není potřeba se ztráty bát. 

Posuďte sami a nahlédněte také na celou nabídku Elodie Details


Najdete u nás i širokou nabídku samostatných dudlíků.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě