Hnízdečka šitá na přání

14.12.2023

V postýlce vašeho drobečka rozhodně nesmí chybět hnízdečko. Po narození miminka částečně plní funkci mantinelu, jelikož miminko většinu času pouze spinká. Perfektně kombinuje praktickou funkci s krásným vzhledem. 

Původně s nápadem kojeneckého hnízdečka přišel zdravotnický personál, kterému hnízda usnadňovala péči o předčasně narozené děti. Nesporné výhody hnízda však zapříčinily, že dnes na ně nedá dopustit velká spousta maminek.

 Hnízdečka se vyrábí do kruhu, tak aby bylo v souladu s tvarem maminčina bříška. Miminko se tak bude v hnízdečku cítit jako v bříšku, v teple a bezpečí. Devět měsíců roste miminko schoulené v bříšku s minimální možností pohybu. Jakmile se miminko narodí, volný neohraničený prostor kolem něj ho může znervózňovat

Hnízdečko dopřeje vašemu mrňouskovi trochu toho původního stísněného prostředí, na který je zvyklé. Povědomé prostředí ho uklidní. Miminko uložené v hnízdečku snadno přenesete kamkoli bude třeba. Jakmile dítě usne, přeneste prcka v hnízdečku rovnou do postýlky. Hnízdečko využijete také v posteli rodičů nebo na pohovce v obývacím pokoji. 

S našimi hnízdečky by Oval Bed můžete mít přesně to, které splňuje vaše požadavky a představy!