TĚHOTENSTVÍ A POROD

 

Strava v těhotenství je velmi důležitá. Vše, co sníme, se totiž dostane přímo k děťátku. Které sýry a další mléčné výrobky si v těhotenství můžete dopřávat bez problémů a kterým byste se měly vyvarovat?

Blíží se vám termín porodu a vy se ptáte .. co vše před ním zařídit? Nakupování výbavičky, koupě kočárku a příprava dětského pokojíčku není to jediné, co v těhotenství musíte zařídit. Je tu i ta méně příjemná část a tou je administrativa. V dnešním článku vám předáme informace, kam a kdy zajít i co zařídit ještě před tím, než porodíte. ...

Jste v očekávání a ptáte se, na co se připravit ? Jaká vyšetření Vás čekají a neminou? Zdravý vývoj miminka v bříšku máte z velké části ve svých vlastních rukou. Na lékařích teď bude, aby na Vás pravidelně dohlíželi a byli Vám ve Vašem těhotenství průvodci a rádci. Jak často a jaká vyšetření vás v těhotenství čekají?

Horké letní dny v kombinaci s pokročilým stádiem těhotenství nejsou úplně líbivou kombinací. Z pravidla se budoucím maminkám hůře dýchá, musí více pít, častěji chodí na toaletu a zároveň jsou tímto omezeny v pohybu. Sepsaly jsme pro Vás pár základních rad a doporučení, které Vám pomohou přežít horké dny.

Čaj z listů maliníku je přírodní lék, který se už po staletí užíval v tradičním porodnictví. Porodní asistentky ho v minulosti doporučovaly v posledních týdnech těhotenství pro hladký a bezbolestný porod.

Zabaleno a připraveno by jste měla mít zhruba měsíc před porodem. Neúprosně se tedy blíží 35. týden vašeho těhotenství a vy stále nevíte co si s sebou máte vzít? Je nejvyšší čas začít balit.