Ivento GLAM - moderní model kočárku Kunert

09.03.2024

Jste připraveni vydat se na cestu plnou luxusu a sofistikovanosti se svým malým drobečkem? Kočárek IVENTO GLAM byl vytvořen tak, aby nově definoval styl a pohodlí pro vás i vaše dítě. Díky svým nejmodernějším funkcím, ekologickým materiálům a elegantnímu designu není IVENTO GLAM jen kočárek.

Přenosná korba 3D

Elegance v ekokůži

Jednou z výjimečných vlastností kočárku IVENTO GLAM je inovativní 3D přenosná korba, která kombinuje funkčnost kočárku s maximálním pohodlím pro vaše dítě. Tato jedinečná konstrukce poskytuje vašemu děťátku plynulou a bezpečnou jízdu a umožňuje mu objevovat svět v maximálním pohodlí.

IVENTO GLAM je nejen o funkčnosti, ale také o udržitelnosti. Tento kočárek je vyroben z ekokůže a je důkazem snahy používat materiály šetrné k životnímu prostředí, aniž by to bylo na úkor stylu. Ekokůže nejen krásně vypadá, ale také poskytuje měkký a plyšový povrch pro odpočinek vašeho dítěte.

Zlatý nebo grafitový emblém

Karbonová rukojeť: lehká a odolná

Luxus je o personalizaci a IVENTO GLAM vám ji umožní. Vyberte si mezi bohatým zlatým nebo elegantním grafitovým emblémem a dodejte svému kočárku vlastní styl. Jsou to právě drobné detaily, které dělají tento kočárek skutečně výjimečným.

Rukojeť modelu IVENTO GLAM je vyrobena z materiálu s karbonovou strukturou, díky čemuž je nejen extrémně lehká, ale také mimořádně odolná. Manévrování s tímto kočárkem je snadné a poskytuje vám naprostou kontrolu a pohodlí při převozu dítěte v kočárku.

Extra měkká matrace: pro maximální pohodlí

Pohodlí vašeho dítěte je nejdůležitější a matrace IVENTO GLAM si to uvědomuje. Součástí balení je extra měkká matrace, která poskytuje další vrstvu polstrování, aby vaše dítě během klidné procházky klidně spalo.

Skvělé bezpečí pro vaše děťátko

Bezpečnost je pro rodiče nejvyšší prioritou a kočárek IVENTO GLAM ji bere vážně. Tento kočárek je vybaven pokročilými bezpečnostními prvky, které zajistí bezpečí vašeho dítěte na cestách. Můžete se těšit z klidného vědomí, že je vaše dítě chráněno ...