Jak vybrat správný fusak ?

12.11.2021

Hledáte už dlouho fusak, který bude přesně podle Vašich představ a zároveň bude splňovat požadavky, které má? Na trhu se nachází nezpočetné množství modelů. Proto jsme pro Vás připravili praktické rady a tipy, které pomohou k vybrání toho správného. 

Fusaky nově najdete v několika variantách, vhodné do všech ročních období. Není totiž pravidlem, že fusak patří pouze do zimní výbavy kočárku. Pochopitelně je nutné, aby fusak byl maximálně příjemný, pohodlný a to hlavně pro miminko. 

Volba typu fusaku

V první řadě musíte brát vpotaz pro jak velké dítko fusak hledáte. Pokud budete kupovat fusak pro novorozence máte na výběr ze tří možností. První jistě většina z nás zná - koupíme větší s tím, že do něj mimi časem doroste. Bohužel to není vůbec dobrá volba, miminko ve fusaku zaplní pouhou část prostoru a zahřátí trvá dlouho. Teplo se ve fusaku nedrží a hrozí poté podchlazení. 



Ideální fusak na míru. Samozřejmě Vás bude čekat, že až mrňousek vyroste budete muset pořídit větší. A třetí variantou je koupě multifunkčního fusaku. Tyto fusaky se krásně hodí do klasického i sportovního kočárku a autosedačky. U tohoto fusaku jednoduše odepnete spodní část, čímž se fusak zkrátí, a můžete jej tedy používat od narození vašeho miminka.

Zmenšením fusaku miminko okolo sebe nebude mít zbytečně volný prostor a zajistíte tím maximální tepelný komfort. A až vám dítko z fusaku vyroste, spodní část připnete zase zpět a můžete jej používat i nadále. Třeba ve sportovním kočárku.


Designový fusak, který okamžitě zaujme !

Jednotlivá provední fusaků na trhu se liší nejenom použitými materiály, integrovanými technologiemi, praktickými vychytávkami ale hlavně vzhledem. Ideální zimní fusaky jsou vybavené membránou, která pomáhá odrážet tělesné teplo vytvořené dítětem zpátky do fusaku (teplo zůstane u dítěte a nedochází k jeho zbytečným únikům).

 Díky této membráně jsou fusaky také 100% odolné proti větru a vodě, ale přesto jsou prodyšné a děťátko se v nich zbytečně nepotí.

FUSAKY S BERÁNKEM

Velkou předností je zapínání pouze jedním zipem. Tento detail velmi ulehčí manipulaci a dodá fasuka hezčí tvar. I další typ fusaku, do kterého dítko zabalíte velice snadno za pomoci suchých zipů, je velmi praktický a snadno se používá. 

Naše nabídka je bohatá a plná různých modelů. Vybrat si můžete mezi fusakem sportovním, elegantním, vysoce moderním s kožíškem. Ze spousty vzorů i barev. 

Sladit kočárek do podzimních nebo zimních barev určitě nebude problém.