Kloboučky proti slunci 

03.06.2023

Slunce je venku a s ním všechny děti! Kloboučky proti slunci od Elodie Details jsou vyrobeny ze 100 % bavlny s certifikátem Oeko-Tex, která je příjemně hladká a dobře sedí. Kloboučky mají extra široký okraj pro ochranu citlivého dětského krku. Jsou neuvěřitelně všestranné a ohrnutím okraje a pomocí šňůrek si můžete vytvořit velikost a styl, který vám vyhovuje. Jeden klobouček proti slunci a tolik možností různých stylů!

V naší široké nabídce naleznete hned několik stylových a praktických kloboučků, které Váš drobeček zkrátka potřebuje. Klasický typ kloboučku ED je vyroben s ochranou proti slunci SPF30, která chrání citlivou pokožku dětí. Tento pohodlný a chladivý klobouček ze 100% bavlny lze uvázat pod bradou, takže během hraní zůstane spolehlivě na místě. Oceníte i při koupání, kdy nehrozí, že by spadl děťátku z hlavičky. Větrací otvory navíc zdokonalují proudění vzduchu.

Většina kloboučků ED je oboustranných, takže koupí jednoho získáváte dvě barevné varianty. 

Obdobný typ klasického kloboučku je vybaven prodlouženou krempou, aby navíc chránila i krk. Kloboučky proti slunci jsou neuvěřitelně univerzální. Díky nastavitelné rolovací krempě a vnitřní šňůrce si můžete opět nastavit velikost a styl podle potřeby.