Ložní soupravy s náplní READY TO USE

12.06.2023

Skvělé řešení ! Luxusní dětské povlečení pro naše nejmenší drobečky. 


- Mamo Tato -

Perfektní sady ložního povlečení pro naše nejmenší nyní k dostání v nových stylech a motivech. V poslední době se právě toto povlečení Mamo Tato stalo velmi oblíbeným a zákazníky vyhledávaným. V nabídce se nově objevily letní a celoroční varianty v různých rozměrech. Aby si každý mohl vybrat ten nejvhodnější. O čem je řeč? O lůžkovinách s výplní READY TO USE!

Sady jsou ideální pro použití v kolébce, dětské postýlce nebo i v posteli pro starší dítě. V celoročním provedení obdržíte sadu peřiny a polštáře s všitou výplní 260 g/m2 - nejoptimálnější pro zajištění dostatečného tělesného tepla. Přikrývky v letní verzi jsou ultralehké - hmotnost náplně je 100 g/m2. Přikrývka je ideální pro letní období.

Výplň je měkká a nadýchaná, zajišťuje teplo a vhodnou cirkulaci vzduchu. Přikrývky jsou vyrobeny z bavlněných látek prvotřídní kvality (100% bavlna).

Polštář i přikrývku lze kompletně vyprat v pračce bez svlékání a oblékání. To má velký význam, protože získáte 100% čistotu. To je ideální pro alergiky.

Pastelová řada

Novinky 2023

Velvet řada