LUCA - multifunkční kočárek !

21.01.2024

SOFISTIKOVANÉ DETAILY

Luca znamená elegance. Jednobarevné čalounění a elegantní hnědé detaily z něj dělají skvělou nabídku pro každého, kdo hledá elegantní kočárek. Plastová korbička je potažena čalouněním, a proto tento kočárek opravdu vyniká. Přebalovací taška má hranatý tvar, a proto vypadá skvěle a je také opravdu prostorná a umožní vám mít u sebe všechny nezbytnosti, které při procházce s dítětem potřebujete.

POHODLÍ PRO DÍTĚ A RODIČE

Proč byste si měli vybrat tento model? Díky své funkčnosti roste kočárek současně s vaším dítětem. V korbičce vaše dítě vždy cestuje v pohodlných podmínkách. Díky ventilačním síťkám a mřížkám můžete kočárek procházet i v teplých a mrazivých dnech. Sedací část má nastavitelnou opěrku zad a opěrku nohou, která pomáhá umístit vaše dítě do pohodlné polohy. Pásy použité v tomto kočárku jsou samoregulační a přizpůsobí se výšce vašeho dítěte. Systémy SAS a DMS umožňují pohodlné cestování na nerovném nebo rovném povrchu.

NEW LUCA - ELEGANTNÍ A FUNKČNÍ

Nový Luca je dobrým důkazem, že je možné spojit multifunkčnost a elegantní design. Atraktivní čalounění v hladkých barvách a mnoho detailů vyrobených z hnědé ekokůže - proto přitahuje pozornost svým jedinečným designem. Díky nízké hmotnosti a systému snadného skládání je dobrou volbou pro ty, kteří hledají co nejfunkčnější řešení.

AUTOSEDAČKY NA RÁMU

Kočárky Bebetto jsou kompatibilní s adaptéry Bobostello, které umožňují instalovat autosedačku na rám kočárku Bebetto téměř všech značek. Systém redukce vůle a nastavení úhlu sklonu - to jsou skutečně inovativní faktory, které vám umožní přepravovat dítě v optimální poloze (vleže - pro dítě do 6 měsíců věku a vsedě - pro dítě, které může samostatně sedět).