Nejlepší venkovní domečky Smoby

12.04.2023

Každé dítko touží po svém vlastním domečku, kde bude mít dostatek soukromí na hru, odpočinek i návštěvy kamarádů. Na trhu existuje obrovské množství dětských domečků s různými nápaditými prvky, spotřebiči a doplňky. A Vy se ptáte, který je ten nejlepší ? My Vám hledání dokonalého dětského domečku usnadníme! Máme pro Vás ty NEJLEPŠÍ domečky pro všechny děti.

Má Váš drobeček spoustu kamarádů, kteří nesmí chybět při žádné hře? Prostorný domek Přátel Neo Friends House Vás úchvátí bohatým prostorem na hraní, a to nejen v interiéru, ale i exteriéru. Součástí domečku je piknikový stolek a předzahrádka, díky čemuž se budou děti v domečku cítit jako skuteční dospěláci. Důmyslné konstrukci domku nechybí řada oken, přes která dovnitř proudí čerstvý vzduch a sluneční paprsky a nechybí ani dveře s poštovním otvorem. Domeček Neo Friends House od Smoby můžete navíc díky jedinečnému konfigurátoru přizpůsobit na míru Vašim dětem.

Domeček pro malého zahradníka se spoustou herních prvků a příslušenství, např. velký box na náčiní, mřížka na stěnu s květináči, krmítko, okap s konvičkou a další. Dopřejte svému děťátku pravý zahradnický domeček a bude moci pracovat na zahradě, tak jako jeho rodiče. 

A co takhle spojit bydlení s restaurací? Domeček Chef House od Smoby se od prvního momentu stane oblíbeným místem ke hraní. Jeho součástí je restaurace s kuchyňkou a pokladnou, takže dětem nebude nic bránit ve hře na majitele restaurace, kuchaře, číšníky, pokladníky a hosty. Inovativní koncept domku Chef House se spoustou doplňků a úžasných detailů umožní dětem naplno realizovat své kreativní nápady.

Domeček a hřiště v jednom. Krásný domeček na kůlech je vhodný na hraní nejenom ve společnosti několika kamarády. Má dvě okna s okenicemi, dvířka a žebřík. Vyrobeno z kvalitního, pevného, UV záření odolného plastu. Inspirováno domečky na stromech obohacené o skluzavku