Nové postýlky MARCUS z borovicového dřeva

09.03.2024

Na našem e-shopu jsme pro vás připravili novinky v podobě vkusné dětské postýlky Marcus 120×60 české značky New Baby s funkcí pohovky. Postýlky v sobě spojuje praktičnost, severský styl a zároveň zaručuje vašemu dítěti klidný spánek a pocit bezpečí. 

Díky své funkčnosti a kvalitnímu zpracování splňuje základní očekávání dítěte i rodiče. 

Rám je vyroben z přírodního borovicového dřeva, který zajišťuje stabilitu a odolnost konstrukce. Štíty postýlky jsou vyrobeny z kvalitní frézované MDF desky. Kvalitní, dvojité lakování zajišťuje dlouhou životnost nábytku. Postýlka byla nalakována lakem na vodní bázi, který je bezpečný pro zdraví dítěte i životní prostředí. Všechny materiály a suroviny použité při výrobě jsou schválené a certifikované, takže nábytek New Baby je zcela bezpečný a odolný. 

Rošt postele zajišťuje vysokou úroveň pohodlí při spánku a odolnost proti poškození. Mezi lamelami jsou mezery, které umožňují cirkulaci vzduchu a odvádění vlhkosti. Díky tomu si matrace zachovává své přirozené vlastnosti. Bezpečnostní dětská zábrana chrání dítě před pádem a dopřává mu klidný a ničím nerušený spánek. Kvalita nábytku je zaručena použitím pouze vybraných borovicových prvků bez vad. Postýlka má tři úrovně nastavení výšky matrace a tři výsuvné tyče. 

Až malý majitel postýlky vyroste z kojeneckého věku, doporučujeme odstranit jednu stranu s příčkami. Vysokou bočnici nahraďte zábranou k bokům postýlky. Zábrana ve stejném barevném provedení dodá postýlce prestižní vzhled a dítěti poskytne pocit nezávislosti.