Zábavný rozvoj s hračkami Fisher Price

29.07.2022

Jako rodiče chceme pro své děti jen to nejlepší. Proto je už od jejich narození obklopujeme hezkými a nápaditými hračkami. U nás najdete pestrý výběr veselých hraček, všech možných barev i tvarů. Hračky Fisher Price, které nabízíme, jsou kvalitní, zdravotně nezávadné a pořídíte je za velmi příznivé ceny. V naší nabídce si vybere každý - a bude odměněn šťastným a spokojeným úsměvem hrajícího si děťátka.

Pojďme si představit ty nejoblíbenější z nich 

Uklidňující koala s melodiemi


Plyšová koala pro uklidnění a pomazelní a baterie. Po stisknutí bříška koala dýchá, hraje a svítí. Poslech až 45 minut hudby, bílého šumu, matčina lůna, dechu nebo tlukotu srdce. Vnímání příjemné látky a rytmického pohybu. Pozorování vícebarevných světel. 

Napájení 4x AA baterie, které jsou součástí. 

Velký pejsek CZ


Velký pejsek z řady Směj se a Poznávej! od Fisher-Price® bude první nejlepší kamarád vašeho děťátka! Pejsek reaguje na pohyb děťátka a spustí písničky, zvuky a fráze, které vašeho nadšeného drobečka zaručeně povzbudí k pohybu. Dvě úrovně učení Smart Stages® mu při hře jednoduše představí počítání, abecedu, zvuky zvířat a ještě mnohem víc. Celá tato aktivní hra pomáhá posilovat hrubou motoriku vašeho batole při nácviku poslouchání a následování pokynů.

Lama pro hru na bříšku

Lama je přítulná hračka pro vaše rostoucí děťátko. Plyšová zkosená podložka podporuje děťátko během jeho růstu od ležení na zádech přes pasení koníčků, sezení až k prvním krůčkům. Součástí roztomilé lamy je také oboustranná přikrývka s kapsou, třemi hračkami a zrcátkem, které lze připevnit do tlamičky lamy nebo na hrací deku! 

Váš malý badatel si zamiluje objevování všech částí, zvuků a materiálů svého přítulného kamaráda. Kousátko a mnoho povrchů k prozkoumání pomáhají během hraní vašemu děťátku v rozvoji hmatových smyslů. Hračka pomáhá děťátku při pokusech držet hlavičku a tělíčko během pasení koníčků a tím posílit jeho krční svaly a hluboké svalstvo.

Hrací dečka s aktivitami 

V tomto miminkovském městečku pejsci šustí, kočičky cinkají a lesklé karavany létají po obloze. Panda a lenochod jsou parťáci na cvičení a zmrzlinářské auto zásobuje zasněžené hory dobrotami. Hrací dečka s aktivitami nabízí téměř 120 cm místa pro vaše děťátko, které jej může prozkoumávat, zatímco leží a hraje si, pase koníčky nebo sedí a pozoruje vše kolem sebe. Dečka obsahuje 7 hraček včetně zrcátka a odolných hraček, které jsou připevněny k odnímatelné hrazdičce. A k tomu všemu ještě tahací zmrzlinářské auto, které přehraje až 25 minut hudby. Jak vaše děti rostou, dečka se stane dráhou, po které batolata mohou přesouvat vozidla z farmy přes zasněžené vrcholky hor až do města.

Hrací dečka s lenochodem 

Trávit čas s dečkou s lenochodem je okouzlující zážitek, který může přinést spoustu krásných a nečekaných překvapení. Mráčky cinkají, motýlci klapají, lístečky šustí. Vaše děťátko si může s radostí plácnout s miminkem lenochoda nebo se bez obav koukat do sluníčka se zrcátkem. A dokonce se může zakousnout do žvýkacího pomeranče, protože svačinky jsou důležité. Hrací dečka je plná senzorických her pro vaše děťátko, které je může objevovat při hře na zádíčkách nebo během pasení koníčků. Podložka, kterou lze prát v pračce, má hrazdičku a šest odnímatelných hraček, do kterých může děťátko plácat, třást s nimi, tulit se k nim a kousat do nich. Dečka pomáhá vašemu děťátku posilovat krční svaly a svaly vnitřního opěrného systému, zatímco jsou jeho smysly upoutány hrou.

Happy World Brouček se světly a zvuky


S každým stiskem ruky nebo obličeje se tato roztomilá plyšová hračka rozsvítí hravou hudbou a výraznými zvuky, jako je veselý, smutný a zvědavý, aby vaše děťátko seznámila s různými emocemi.

Napájení: 3× AA/R6 baterie (jsou součástí balení).

Tyto a spoustu dalších skvělých FisherPrice hraček naleznete v naší široké nabídce. 

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě