Tipy na hračky do 899 Kč ! 

17.11.2023

Vybrat dětem dárek, který je zaujme, je těžká disciplína. Zvlášť když není peněz na zbyt. Pod vánočním stromečkem však nejmenší děti potěší každý dárek. Poradíme vám, jaké hračky mají šanci na úspěch, a to s budgetem do 899 Kč. 


Vtech interaktivní knížka U nás na farmě je určena pro nejmenší děti, a to již od 3 měsíců. Čtěte nebo poslouchejte příběh o tom, co se také děje U nás na farmě. Robustní držátka usnadňují dětem otáčení a objevování, celkem pěti ilustrovaných stránek s příběhem o farmáři a jeho práci.

Koupit knížku

Hudební pultík s roztomilými zvířátky nabízí vašemu dítěti různorodé zábavné aktivity doprovázené melodiemi, zvuky a světýlky. Jednotlivé aktivity dítě ovládá s pomocí pěti spínačů, učí se tak souvislosti příčina / následek. Hračka dítě nejenom na dlouhou dobu zabaví, ale zároveň rozvíjí i jeho jemnou motoriku a jednotlivé smysly. 

Pořídit hudební pult


První nejlepší kamarád vašeho miminka! Tento měkoučký, mazlivý pejsek se postará o to, že učení bude vždycky jedna velká legrace. Když se dítě svého čtyřnohého kamaráda dotkne, zareaguje pejsek tak, že hned spustí veselé písničky a fráze, které vaše maličké naučí víc než 100 základních slov, části těla, barvy, tvary a mnoho dalšího!

Pořídit mluvící sestřičku


Představujeme vám hudební podložku a hračku do postýlky z řady Baby Einstein Ocean Explorers. Hračka z příjemného měkkého materiálu pomáhá dítěti objevovat melodie, vytvářet originální písničky a učit se písmena, čísla a rozeznávat tvary. 

Pořídit klavír


Můžeš se mnou kroutit, třást i otáčet! Hraj si, bav se i poznávej s Užvaněnou housenkou od VTech®! Uslyšíš milé písničky, veselé melodie a zábavné fráze. Zářící srdíčko ti poví, že tvá nová kamarádka tě má moc ráda! Kroutící se tělo housenky lze natáčet všemi směry. Rozvíjí motorické dovednosti. 

Pořídit užvaněnou housenku