Tipy na vánoční dárky pro děti

14.12.2023

Vánoce už jsou opravdu blízko, Ježíšek dostal dopis, ale stále ještě něco tomu chybí? Inspirujte se. Přinášíme tipy na dětské vánoční dárky na poslední chvíli. Dárky, které udělají radost, i když na seznamu pro Ježíška možná chybí. Třeba to bude tajné přání, které se splní o Vánocích.

Něco pro nejmenší

I když ti nejmenší nemají z dárků ještě tolik rozumu, i tak budou mít radost z hraček určených právě pro jejich věkovou kategorii. Malá miminka ocení nejrůznější chrastítka a kousátka, hrazdičky nebo závěsné hračky, které pomáhají stimulovat hmat a upoutají jejich pozornost. Veselé interaktivní hračky plné barev pak stimulují například i rozvoj zraku nebo sluchu. 

Nápady na dárky pro větší kluky

Větší kluci budou nadšeni z autodráhy, po které se mohou jako o závod projíždět se superrychlými auťáky. S úspěchem se určitě setkají i oblíbené NERF pistole na pěnovou munici v některé z tematických sérií, se kterými si neublíží. Ještě větší kluky zaujmou LEGO stavebnice na různá témata od aut, přes filmovou a herní tematiku, až po velké architektonické stavby.

Nápady na dárky pro větší holky

Čím potěšit větší holky? Malým slečnám určitě udělají radost panenky v podobě miminek spolu s příslušenství pro ně. Všechna důležitá holčičí tajemství pečlivě uchovají krásně ozdobené deníčky se zámečkem. A i pro holky je skvělou volbou LEGO stavebnice ze světa oblíbených animovaných pohádek nebo tematického domu plného kamarádek.