Unikátní kočárky Yoddi Class Bebetto

04.05.2023

ELEGANTNÍ, LEHKÝ A FUNKČNÍ

Jedním z charakteristických rysů Yoddi je jeho lehkost. To je nesmírně důležitá vlastnost, kterou oceníte vždy, když budete potřebovat kočárek přenášet - ať už při chůzi po schodech nebo při balení do kufru auta. 

Charakteristický design stříšky se dvěma okraji vypadá mimořádně moderně. . K tomu stačí stisknout rukojeť a nastavit stříšku do preferované polohy. Přední větrací panel zajišťuje dodatečné proudění vzduchu, což se může v horkých dnech dokonale hodit. Čalounění z ekokůže vyrobené v systému UV50+ zajišťuje, že jak nánožník, tak kočárek poskytují vynikající ochranu před pronikáním slunečních paprsků do kočárku.

KOČÁREK PRO NEJNÁROČNĚJŠÍ

Yoddi Premium Class je také kočárek navržený tak, aby byl s dítětem co nejdéle. Díky možnosti širokého nastavení zádové opěrky (do polohy vleže) je vhodný i pro novorozence. Díky odolnosti do 22 kg mohou kočárek Yoddi používat i starší děti (do 4 let). 

Stříška byla ušitá tak, aby se bez problémů přizpůsobila poloze opěradla. Zároveň díky širokému rozsahu nastavení můžete dítěti poskytnout příjemný stín nebo ochranu před větrem. Všimněte si, že u kočárku Yoddi Premium Class slouží potah také jako pohodlný spací pytel, který se vám bude hodit při procházkách v chladnějších dnech.

POHODLÍ NA PROCHÁZKÁCH

Rám kočárku Yoddi Premium Class kombinuje neuvěřitelný design s vynikajícím polstrováním a nejvyšší kvalitou. Měděný, lesklý rám vypadá dokonale, ale zároveň je lehký a odolný.

Systém SAS zajišťuje vynikající tlumení nárazů při jízdě po nerovném terénu. Systém DMS chrání před zablokováním kol při jízdě přes překážky. Rám Yoddi Premium Class byl navržen tak, aby se dal rychle složit do kompaktních rozměrů. Navíc to lze provést i bez nutnosti oddělit sedací jednotku od rámu.

Ke kočárku byla přidána prostorná přebalovací taška, díky které můžete mít během procházek po ruce veškeré potřebné příslušenství.