Židlička LEMO od Cybexu

01.05.2022

Sada LEMO 4 v 1 zajistí místo u stolu od prvního dne - je inovativní, ergonomická a velmi chytrá. Oceňovaný koncept nábytku roste s dítětem, takže se perfektně hodí pro každou životní etapu.

Židlička na celý život

Zcela moderní způsob řešení nábytku se židličkou 4v1 LEMO od společnosti CYBEX slouží jako společník Vaší rodiny po celá léta!

Krmení. Spaní. Houpání.

Houpací křesílko Lemo Bouncer splní všechny potřeby Vašeho dítěte, ať už chce baštit, spinkat nebo houpat. Díky nastavitelnému opěradlu si jednoduše zvolíte požadovanou polohu. 

Samotná židlička LEMO je oceňovaná a ultrachytrá ergonomická inovace LEMO. Je perfektní pro každou životní fázi, protože nabízí udržitelnou volbu, která roste společně s dítkem. Jednoduše použijte odpovídající nástavce pro věk Vašeho dítěte a židli LEMO můžete používat rok co rok.

Židlička se dokonale přizpůsobí Vašemu rodinnému životu, k nastavení Vám stačí pouze jedna ruka. Individuální nastavení záleží na potřebě každého uživatele. Důležité je nastavit vše tak, aby dítko sedělo ergonomicky optimálním způsobem.

V naší nabídce naleznete jak samostatně prodejné židličky, tak sady 3v1 a 4v1. Stačí si vybrat nejvíce vyhovující variantu, barvu a objednat.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě