Tipy a rady

Děti jsou přirozeně zvídavé a zajímá je vše, co se děje okolo. Dopřejte dětem možnost zapojit se do všech zajímavých činností v kuchyni, koupelně nebo třeba vaší dílně. Uspokojíte tím jejich zvědavost, podpoříte rozvoj jemné motoriky a naučíte je, že zapojovat se do domácích prací je zcela normální. A to je fajn, nemyslíte?

Pouliční móda může působit chaoticky. Když se však podíváme hlouběji, pochopíme, že jde o čisté vyjádření svobody. Ano, street style se nezrodil na přehlídkových molech, ale právě tam si nyní získává na popularitě.

Slunce je venku a s ním všechny děti! Kloboučky proti slunci od Elodie Details jsou vyrobeny ze 100 % bavlny s certifikátem Oeko-Tex, která je příjemně hladká a dobře sedí. Kloboučky mají extra široký okraj pro ochranu citlivého dětského krku. Jsou neuvěřitelně všestranné a ohrnutím okraje a pomocí šňůrek si můžete vytvořit velikost a styl, který...

Jedním z charakteristických rysů Yoddi je jeho lehkost. To je nesmírně důležitá vlastnost, kterou oceníte vždy, když budete potřebovat kočárek přenášet - ať už při chůzi po schodech nebo při balení do kufru auta.

Postýlky Royal Sleep jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva a mají pevnou a odolnou konstrukci. Díky tomu jsou trvanlivé a odolají nárazům a otřesům. Navíc boční stěnu lze snadno odstranit a vznikne z ní pohodlná pohovka s ochrannou zábranou. Tento faktor umožňuje, aby se postýlka přizpůsobila Vašim potřebám a rostoucím potřebám Vašeho dítěte.