Souhrn článků

Hledáte alternativu na zdravé sušenky pro děti nebo vám zbyla vařená řepa od oběda? Když se dají dělat sušenky z mrkve a dýně, proč ne z řepy, že? Sušenky dostanou krásnou růžovou barvu, která se dětem líbí. Zkuste tento recept i vy, našim dětem moc chutnají!

Luca znamená elegance. Jednobarevné čalounění a elegantní hnědé detaily z něj dělají skvělou nabídku pro každého, kdo hledá elegantní kočárek. Plastová korbička je potažena čalouněním, a proto tento kočárek opravdu vyniká. Přebalovací taška má hranatý tvar, a proto vypadá skvěle a je také opravdu prostorná a umožní vám mít u sebe...

Strava v těhotenství je velmi důležitá. Vše, co sníme, se totiž dostane přímo k děťátku. Které sýry a další mléčné výrobky si v těhotenství můžete dopřávat bez problémů a kterým byste se měly vyvarovat?

Jedním z nejoblíbenějších oděvů pro nejmenší jsou pohodlné kombinézy. Na první pohled připomínají klasické body. Podstatným rozdílem jsou však nohy, které v tomto případě nejsou zakončeny patkami.

V postýlce vašeho drobečka rozhodně nesmí chybět hnízdečko. Po narození miminka částečně plní funkci mantinelu, jelikož miminko většinu času pouze spinká. Perfektně kombinuje praktickou funkci s krásným vzhledem.

Vybrat dětem dárek, který je zaujme, je těžká disciplína. Zvlášť když není peněz na zbyt. Pod vánočním stromečkem však nejmenší děti potěší každý dárek. Poradíme vám, jaké hračky mají šanci na úspěch, a to s budgetem do 899 Kč.

Podzim a zima jsou obdobím s mnoha šedivými a deštivými dny. Málokdo rád chodí na procházky za chladných večerů. Ale vy byste měli! Pravidelné procházky jsou prospěšné pro imunitu dítěte i rodiče. Na podzimních procházkách má navíc vaše ratolest příležitost ke skvělé hře: můžete s malým společně hledat kaštany, listí nebo žaludy a pak z nich...

Podzim je časem, kdy se stromy začínají barvit do krásných odstínů, a teploty začínají klesat. To také znamená, že je třeba přehodnotit dětský šatník a připravit ho na změnu počasí. Jak tedy správně obléct děti na podzim, aby oblečení bylo pohodlné, stylové a připravené na všechny podzimní dobrodružství?

Během prvních let života se děti rychle vyvíjejí jak po stránce psychické, tak fyzické. Hračky k jejich rozvoji přispívají mnoha způsoby. Rádi bychom vám poskytli několik tipů na správné hračky pro každý krok v životě miminka a dítěte. Tyto tipy je užitečné znát nejen pro rodiče, ale mohou Vám také poskytnout nápad na vhodný dárek k narozeninám.

Nejedná se pouze o obyčejnou tašku. Je to taška pro maminky! Jediná věc, kterou jako mladá maminka opravdu potřebujete. Od první návštěvy v porodnici až po vysazení u školní brány. Vaše taška pro maminku vám pomůže v každém okamžiku "#momlife". Mommy Bag je Mary Poppins mezi taškami na pleny. Díky velkým rozměrům a praktickým úložným funkcím si...